Obožavam da čitam komentare onih koji imaju neverovatnu želju da pametuju, a da pritom ne poseduju ni mrvu znanja iz oblasti koju komentarišu. To su oni koji se “razumeju” u sve, počevši od fizike, hemije…pa sve do teologije.

Izdvojiću nekoliko takvih komentara datih na temu izolovane antimaterije u CERN-u:

  • Mislim da je to klasicno mlacenje prazne slame.Potpuno je suluda ideja taj njihov pokusaj izazivanja praska.Nije na ljudima da znaju kako je BOG stvorio sve vidljivo i nevidljivo,uostalom zasto je to uopste bitno.Pokusaj izazivanja vestackog praska bice potpuni fijasko.Naucni se samo blamiraju i potvrdjuju aksom:LUDILU NEMA KRAJA!
  • Veliki prasak je osmislio jedan sveštenik tako da je i Veliki prasak kao i teologija kreacionistička tvorevina.
  • Recicu vam samo jedno
    PRAZNA SLAMA
  • Ništa od ovoga neće biti.CERN je samo još jedan poligon za igranje razmaženih naučnika koji nemaju nikakav humani cilj.Gledaju samo sebi da ugode- leptir mašne i udobne fotelje to im je cilj.A tolike pare su date za nešto potpuno beskorisni.

Ima ih još puno, ali je suština ista.

Ovaj poslednji komentar je napisala osoba koja preko anonimnih mejlova preti ljudima i govori im kako treba da batale nauku i da se okrenu Isusu Hristu i slične stvari. Meni je takođe stigao jedan njegov preteći mejl. Naravno “hrabro” i sa anonimnog mejla.