Most kod Gamzigrada

Ovo je most na kome trenutno radim (Slika 1 i 2) na poslovima zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu. Veoma lep objekt. Dužina mi iznosi 283 m, a visina do 18 m i verovatno su mnogi psovali prolazeći ovih dana preko njega. Nalazi se na putu Paraćin – Zaječar i biće zatvoren za saobraćaj do 18. septembra. Odnosno, put od Selišta (skretanje za Bor na toj deonici) i Gamzigradske banje! Ovo pišem baš zbog ove informacije. Obilaznica je preko Bora i iznosi 39 km.

Na mostu se radi rekonstrukcija, jer je bio u veoma lošem stanju, ali i sada ovako osakaćen izgleda još lošije ;). Mada kad se završi biće to jedan fenomenalan objekat i znatno ojačan!

Klikni na sliku!

Slika 1. Pogled odozdo

Slika 2. Pripreme za betoniranje

3 thoughts on “Most kod Gamzigrada

  1. Radim, ali slabo se vodi računa i o radnoj i o životnoj sredini. Jurim ih da potpisuju razne moje naredbe, obaveštenja…da poprave šta treba, ali slaba vajda. Malo toga mi pođe za rukom. Fali ljudima svest…mnogo svesti!!!

    1. Znam! Danas je jedan lik iz automobila u pokretu samo izbacio kroz prozor PET flašu od pola litra… Ljudima nedostaje svest, ali stvarno ne znam kako ćemo obrazovati matore magarce koji ne brinu ni o sebi, a kamoli o prirodi. Tu ni zakon ne pomaže…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s