Google za reklamu i fanove “Ratova zvezda”

Kao deo trenutne kampanje pred premijeru najnovijeg filma “Ratovi zvezda: Buđenje sile”, kompanija Google B92odlučila je da u saradnji sa kompanijom Dizni pripremi malo iznenađenje za sve obožavaoce čuvene franšize.

1103391885655c78323083746002145_wide

Sve što je potrebno da uradite je da odete na stranicu google.com/starwars i putem svog Google naloga odaberete kojoj strani sile ćete se pridružiti – svetloj ili tamnoj.

Jednom kada odlučite, u okviru Google-a će se promeniti veliki broj stvari. Na primer, kada otvorite novi tab u Chrome-u, pojaviće se kadrovi iz novog filma, na Youtube-u se progres bar pretvara u svetlosni mač, a na vašem Google kalendaru biće istaknut datum premijere i drugih važnih događaja u vezi sa “Ratovima zvezda”.

U brojne Google servise takođe će biti ugrađeno mnoštvo zanimljivih detalja – C-3PO će vozačima čitati uputstva u okviru aplikacije Waze, dok će korisnici Google-ovih mapa moći od TIE lovaca da dobiju informacije kako da stignu od tačke A do tačke B.

Prema navodima Google-a, može se desiti da prođe nekoliko sati pre nego što se sve nove opcije aktiviraju.

Aplikacije je trenutno moguće aktivirati samo na desktop računarima, a uskoro će biti dostupne i na IOS i Android telefonima.

Film “Ratovi Zvezda: Buđenje sile” će u bioskopima širom sveta početi da se prikazuje od 14. decembra.

——————-

Izvor: B92

___________

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s