Uskoro novi SF film “The Midnight Sky”

Još od filma “Interstellar” iz 2014. godine čekamo dobar SF film koji će nas ostviti bez daha, ali sve od tada snimljeno dostigne ocenu na IMDb do 6,5. Jednostavno, jasno je da je cilj samo nešto snimiti bez obzira na to da li priča dobra ili ne. Efekti često budu zadovoljavajući, ali nedovoljno je samo to. Primer je veliko razočarenje koje je doneo film “AD ASTRA”

O filmu “Ad Astra” 

Ipak, uskoro očekujemo novi SF film “The Midnight Sky” u režiji Džordža Klunija (George Clooney) koji je istovremeno u glavnoj ulozi naučnika na Arktiku. FIlm je snimljen prema romanu” Good Morning, Midnight“, Lily Brooks-Dalton.

Usamljeni naučnik saznaje da se katastrofa dogodila na ostatku planete Zemlje i da je ostatak ljudske populacije zbrisan, ne računajući njega i njegovu ćerku koja prema traileru sa njim na Arktiku. Jedinu nadu, kao i nadu za opstanak ljudske rase, im pruža svemirski brod Etar i posada u njemu, ali sa njegove lokacije nije moguće da stupi u kontakt sa njima i prenese im poruku da ne smeju da se vrate na Zemlju jer će im se dogoditi isto što i ostatku ljudske populacije.

Kao i u većini SF filmova snimljenih poslednjih godina specijalni efekti deluju odlično, priča je prava SF, ali kako je sve to uklopljeno u jednom filmu videćemo nakon 23. decembra ove godine kada se film pojavi u bioskopima.

U filmu se pojavljuje i glumica Felicity Jones, ljubiteljima “Star Wars” filmova poznata po ulozi Jyn Erso u flimu “Rogue One: A Star Wars Story”. Ostatak glumačke ekipe pogledajte >>>> ovde.

Pogledajte prvi trailer:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s